Μαρία Σαχπαζιάν

(Reading time: 1 minute)

Αγαπώ τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών καθώς ως επαγγελματίας θητεύω και ωριμάζω μέσα σ’αυτά. Πιστεύω στη δύναμη και στο πάθος των ανθρώπων πίσω από τα σχολεία αυτά. Με μαγεύουν οι μαθητές που φοιτούν εκεί και η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στο δάσκαλο και στο μαθητή. Πάνω από όλα αγαπώ τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας.

Μέσα από την αγάπη αυτή δημιούργησα μια εναλλακτική εταιρεία συμβουλευτικής η οποία εκτιμά, κατανοεί και κυρίως σέβεται το χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Στόχος της ΙοΕ είναι να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες ποιότητας, σε τιμές προσιτές ώστε ο κάθε ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών, μικρού ή μεγάλου, να μπορεί να επωφεληθεί από υπηρεσίες οι οποίες θα προσδώσουν στην επιχείρησή του ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η ΙοΕ μπορεί να προσφέρει πρακτικές λύσεις και καινοτόμες ιδέες που εξασφαλίζουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και άρα την κερδοφορία της δικής σας επιχείρησης.

Η ΙοΕ λειτουργεί με βάση την αρχή του ψηφιακού γραφείου. Αυτό δίνει στους πελάτες της δύο βασικά πλεονεκτήματα. Αφενός οι συναντήσεις γίνονται στο δικό τους χώρο ώστε να μην ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο. Αφετέρου οι πελάτες της ΙοΕ μπορούν αν επωφεληθούν από τις τιμές της και τα ευέλικτα προγράμματα αποπληρωμής τους.

Στόχος της ΙοΕ είναι να αλλάξει την εικόνα της συμβουλευτικής. Ο σύμβουλος παύει να είναι ένας ευγενής, αλλά ψυχρός ξένος που ανταγωνίζεται σε γνώσεις ή ενίοτε ‘’ακυρώνει’’ τον ιδιοκτήτη και την ως τώρα δράση του. Στην ΙοΕ ο σύμβουλος γίνεται ένας σύμμαχος που παραμένει συνεργάτης ακόμα και σε εποχές που δεν υπάρχουν εκμισθωμένες υπηρεσίες. Με μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών (γραφίστες, web designers, IT experts, marketing consultants), η ΙοΕ μπορεί να απογειώσει το δικό σας όνειρο και να το μετατρέψει σε πραγματικότητα.

Όπως είπα, αγαπώ την ξενόγλωσση εκπαίδευση και τη γνωρίζω τόσο ως σύμβουλος, ως καθηγήτρια αγγλικών, εκπαιδεύτρια καθηγητών και συγγραφέας διδακτικού υλικού από όλες τις πλευρές της. Αυτή την εμπειρία μου προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή για το καλό του κάθε σχολείου και των ανθρώπων που ζουν μέσα από αυτό.  

 
 
 
 

© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.