Οι καθημερινές προκλήσεις ενός εκπαιδευτικού μπορούν εύκολα να λειανθούν αν γνωρίζουμε τον τρόπο. Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) είναι ένας τομέας που εστιάζει στο τί είναι αυτό που επηρεάζει μοναδικά τον κάθε άνθρωπο. Είναι μια σειρά από τεχνικές και προϋποθέσεις, σχεδιασμένες να βοηθήσουν κάποιον να αλλάξει τη συμπεριφορά του και τη σκέψη του. Όλες οι τεχνικές και οι διαδικασίες του NLP είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να γίνεται η αλλαγή στο ασυνείδητο νου, αλλά με τη πλήρη συνειδητή συμμετοχή του ατόμου. Δουλεύοντας με το ασυνείδητο οι αλλαγές γίνονται γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα και διαρκούν περισσότερο, μαθαίνουμε δηλαδή τη γλώσσα του μυαλού και χτίζουμε μια άμεση επικοινωνία με το ασυνείδητο.
Αυτό το εργαστήρι απευθύνεται σε δασκάλους, εκπαιδευτές καθηγητών, διευθυντές σπουδών, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και ιδιωτικών σχολείων
Στόχος
Να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να χτίσουν καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις με τους μαθητές τους, τους γονείς των μαθητών, τους συναδέλφους, τους εργοδότες και τους εργαζόμενους και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
Η κα Ιωάννα Νταϊδου θα αναλύσει τι ακριβώς είναι ο NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) και πώς μπορεί πρακτικά να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν:
Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης Τηλ: 210 6712991 & Κιν: 6945 222972
Πιστοποίηση και βεβαίωση παρακολούθησης
Πληροφορίες & Κρατήσεις Θέσεων
Υπεύθυνη Κρατήσεων:
Βασιλική Κάση
Η Ιωάννα Νταϊδου είναι καθηγήτρια Αγγλικής, εξετάστρια και εκπαιδεύτρια εκπαιδευτικών και ιδρύτρια του “Learning Gamification System” (LE.G.S), μίας σειράς εργαλείων για καθηγητές ξένων γλωσσών βασισμένα στο gamification και το NLP τα οποία μπορούν να παραμετροποιηθούν για μαθητές διαφόρων επιπέδων και ηλικιών.
Είναι κάτοχος 18 πτυχίων, πιστοποιήσεων και διπλωμάτων στην εκπαίδευση, τη ψυχολογία, τη διοίκηση και τον NLP. Είναι λάτρης του gamification στη μαθησιακή διαδικασία και συνεχώς εξελίσσει και σχεδιάζει νέες και πρωτοποριακές εφαρμογές στον συγκεκριμένο τομέα.
Event Date | 28-01-2018 3:00 pm |
Event End Date | 28-01-2018 7:00 pm |
Registration Start Date | 23-11-2017 |
Participation Fee | €40 |
Location | Αθήνα (PeopleCert Training Centre, Στοά Πεσμαζόγλου) |