fbpx
thessaloniki_web_cover.jpg

DOWNLOAD THE FORUM'S PROGRAMME

DOWNLOAD THE FORUM'S PROGRAMME

Register online

Online Registration will open on 10 February 2017

Schedule

9 April

Vergina 1 (to read abstract click on title)

10:00-11:00: Ο διαφορετικός τρόπος διδασκαλίας των αγγλικών σε μαθητές με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (Featured Presentation)

Ξένια Κωνσταντινοπούλου, Kαθηγήτρια Αγγλικών Ειδικής Αγωγής

Η διδασκαλία των αγγλικών ως ξένη γλώσσα σε µαθητές µε Ειδικές Μαθησιακές ∆υσκολίες (ΕΜ∆) ειναι µια καινοτόµος διδασκαλία και απαιτεί εξειδικευµένη γνώση της νευρογλωσσολογίας. Ειδικά για τους Ελληνες µαθητές αποτελεί µία ιδιαίτερη αποστολή, διότι απαιτείται η διδασκαλία ενός νέου γλωσσικού συστήµατος, που διαφέρει από το µητρικό ως προς τη γραφή, την ανάγνωση, το λεξιλόγιο, τη γραµµατική και τη συντακτική του δοµή. Τι συµβαίνει λοιπόν στον Ελληνα µαθητή µε ΕΜ∆ όταν καλείται να µάθει την αγγλική γλώσσα; Η διδασκαλία φωνολογικής ενηµερώτητας, η δηµιουργία προσωπικού λεξικού µε εικόνες και η χρήση mind maps είναι κάποιες απο τις µεθόδους διδασκαλίας ώστε ο µαθητής µε ΕΜ∆ θα προσαρµοστεί οµαλά στην τάξη. Οι φωνολογικά αδιαφανείς γλώσσες, όπως η αγγλική είναι όχι µονο απαιτητικές για τα παιδιά µε ΕΜ∆, αλλά και για τα παιδιά τυπικού πληθυσµού, και εποµένως η πολυαισθητηριακή µεθοδολογία είναι ευεργετική για όλους τους µαθητές.

Vergina 2 (to read abstract click on title)

11:00-11:50: Οι πελάτες φέρνουν τα κέρδη (Featured Presentation)
  • Ποτέ δεν µπορείς να είσαι σίγουρος για την πιστότητα του πελάτη σου
  • Η απόκτηση ενός νέου πελάτη κοστίζει µέχρι και 10 φορές παραπάνω από την διατήρηση ενός υφιστάµενου
  • Οι πωλήσεις είναι αυτές που φέρνουν το χρήµα στην επιχείρηση
  • Οι προϊοντικές διαφορές είναι ελάχιστες
  • Ο ανταγωνισµός γίνεται όλο και πιό σκληρός

Όλοι οι πελάτες δεν είναι ίδιοι ούτε υπάρχουν “∆ύσκολοι πελάτες”, όπως πολλοί νοµίζουν. Η πρώτη εντύπωση παίζει ρόλο στο πώς θα σε δεχθεί ο πελάτης. Μάθε λοιπόν πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Το “άνοιγµα της συζήτησης” µε τον πελάτη είναι τέχνη. Μην αφήνεις την “ξύλινη γλώσσα” να τη σκοτώσει… Ο πελάτης αγοράζει όφελος (το συµφέρον του) και όχι τις ιδιότητες του προϊόντος σας. Σταµάτα να µιλάς για το προϊόν σου και µίλα για τις ανάγκες του πελάτη. Μάθε πώς να “διαβάζεις” αυτά που κρύβει ο πελάτης, δες τις αντιρρήσεις του ως ευκαιρία για πώληση.

Περιορισµένος αριθµός θέσεων: Απαραίτητη η προκράτηση θέσης | Αποκλειστικά για Ιδιοκτήτες ΚΞΓ

Εισηγητής: ∆ρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΙΣ

Ο Γιάννης Κριτσωτάκις είναι διδάκτωρ των Εµπορικών Επιστηµών του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου της Βιέννης µε µακροχρόνια εµπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και συγγραφέας βιβλίων.

Things you should not miss!

kritsotakis.jpg
Δρ Ιωάννης Κριτσωτάκις

Ο Γιάννης Κριτσωτάκις είναι διδάκτωρ των Εμπορικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης με εξειδίκευση στην Επικοινωνία και στο Marketing Εξαγωγών. Είναι πρώην ανώτατο στέλεχος του Ελληνικού Οργανισμού Εξαγωγών και Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Διαθέτει μακροχρόνια διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων στην Επικοινωνία και ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.

Μην χάσετε την Κυριακή 9 Απριλίου στις 11:00 την ομιλία του Δρ Ιωάννη Κριτσωτάκι.

Όλοι οι πελάτες δεν είναι ίδιοι ούτε υπάρχουν “Δύσκολοι πελάτες”, όπως πολλοί νομίζουν. Η πρώτη εντύπωση παίζει ρόλο στο πώς θα σε δεχθεί ο πελάτης. Μάθε λοιπόν πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Το “άνοιγμα της συζήτησης” με τον πελάτη είναι τέχνη. Μην αφήνεις την “ξύλινη γλώσσα” να τη σκοτώσει… Ο πελάτης αγοράζει όφελος (το συμφέρον του) και όχι τις ιδιότητες του προϊόντος σας. Σταμάτα να μιλάς για το προϊόν σου και μίλα για τις ανάγκες του πελάτη. Μάθε πώς να “διαβάζεις” αυτά που κρύβει ο πελάτης, δες τις αντιρρήσεις του ως ευκαιρία για πώληση.
• Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την πιστότητα του πελάτη σου
• Η απόκτηση ενός νέου πελάτη κοστίζει μέχρι και 10 φορές παραπάνω από τη
διατήρηση ενός υφιστάμενου
• Οι πωλήσεις είναι αυτές που φέρνουν το χρήμα στην επιχείρηση
• Οι προϊοντικές διαφορές είναι ελάχιστες
• Ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιό σκληρός

Μόνο για ιδιοκτήτες ΚΞΓ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Κάντε κράτηση εδώ

Ξενια Κωνσταντινοπουλου: Ο διαφορετικος τροπος διδασκαλιας των αγγλικων σε μαθητες με Ειδικες Μαθησιακες Δυσκολιες

Ξενια Κωνσταντινοπουλου: Ο διαφορετικος τροπος διδασκαλιας των αγγλικων σε μαθητες με Ειδικες  Μαθησιακες Δυσκολιες

Αγαπη Δενδακη: Διαφοροποιημενη Διδασκαλια

Βικτωρια πρεκατε: Ρατσιστικο bullying

Dimitris Primalis:
Engaging Learners

Dimitris Primalis: <br>Engaging Learners

Αγαπη Δενδακη :∆ιαταραχη Ελλειµµατικης Προσοχης-Υπερκινητικοτητας (∆ΕΠΥ)

Αγαπη Δενδακη :∆ιαταραχη Ελλειµµατικης Προσοχης-Υπερκινητικοτητας (∆ΕΠΥ)

Participating publishers in the Book Exhibition

Andrew Betsis - Collins ELT
Binary Logic
British Council
Burlington Books
City & Guilds - PeopleCERT
Express Publishing
ELT NEWS
Archer Editions
ICS - ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Language Cert
MM Publications
Oxford University Press
Supercourse Publishing

LET YOUR CHILDREN HAVE FUN AND PLAY LANGUAGE GAMES IN A CHAPERONED ENVIRONMENT WHILE YOU VISIT THE FOREIGN LANGUAGES FORUM.

betsis_games.jpg
Let your children have fun and play language games in a chaperoned environment while you visit the Foreign Languages Forum.

This year the organisers of the Foreign Languages Forum in cooperation with Andrew Betsis ELT and Regipio have created a “learning playground” for children.

While you visit the exhibition or one of the talks during the FL Forum, you can safely let your children play and learn with the language games of Regipio and the help of two chaperones.

Three 2-hour slots, of up to 20 children, will be available. Visit http://bit.ly/2lPdv9e to register for your preferred time slot.

Slot 1: 10:00-12:00
Slot 2: 12:00-14:00
Slot 3: 14:00-16:00

Workshops

Δεν χρειάζεται να βγάλετε λαγό από καπέλο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον της τάξης. Ξεκλειδώστε το δυναμικό των μαθητών σας και δώστε τους τη δυνατότητα να εκφραστούν με απλές δραστηριότητες που διεγείρουν τη φαντασία και τους προτρέπουν να γίνουν δημιουργικοί στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Το εργαστήρι θα εστιάσει στο πώς:
• Να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους μέσα και έξω από την τάξη.
• Να αναπτύξουν τις τέσσερις βασικές δεξιότητες (Speaking, Writing, Reading and Listening) σε μία ξένη γλώσσα με τη βοήθεια της δημιουργικότητας και της εξατομικευμένης διδασκαλίας.
• Μπορούν οι καθηγητές να "μεταμορφώσουν" τις καθημερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε δραστηριότητες που παρακινούν το ενδιαφέρον των μαθητών.
• Να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη των σχεδίων εργασίας (Project work)
• Να αποθαρρύνουμε τους μαθητές από πρακτικές “copy-paste”
• Να ενσωματώσουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στη διδασκαλία χωρίς να παρεκκλίνουμε από το πρόγραμμα.
• Να δώσουμε εποικοδομητική ανατροφοδότηση (feedback) στους μαθητές
• να χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία, από μολύβι και χαρτί μέχρι tablets και κινητά για να βοηθήσουμε τη διαδικασία παραγωγής γλώσσας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα κληθείτε να ζωγραφίσετε, να φτιάξετε έντυπα και ηλεκτρονικά φυλλάδια, κάρτες, μάσκες και ταινίες για να εκφράσετε τις ιδεές και τις απόψεις σας. Επίσης, θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε δωρεάν διαδυκτιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν το μάθημα δημιουργικότερο και διαδραστικότερο. Μην ξεχάσετε να φέρετε μπογιές, κινητά ή tablets!

Sponsors

peoplecert-300x181.png
Partner 1
Partner 1
Partner 1
logo.png

Contact us

© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.